BusraKula Kızlar bilgisi olanlar yardım etsin lütfen devlet hastanesinin acilinde bebek iyimi kötümü diye ultrasonla bakıyolarmı şuan gitsem bakarlarmı gündüzmü gitmek gerekiyor? Kasıklarımda karnımda çok ağrım var adet olcakmışım gibi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim?
Lidyaveannesi BusraKula bakıyorlar. Bende aynı şekilde kasıktaki ağrıdan dolayı gitmiştim. Hatta baya ilgilendiler
Ikrmels BusraKula tabi ki bakıyorlar benimde ilk gebeligim de ağrılarım oldu akşam acile gittim muayne ettiler sonra yatis vermislerdi
Busrababuz BusraKula ben arayıp hastaneyi ordum geçen acil durumsa bakılıyor dedi aşırı ağrın kanamana filan
BusraKula Kanamam filan yok sadece çok ağrım var daha 9 haftalığım ondan dedim erken diye bakmazlar filan tamam teşekkür ederim🙏🏻
Umutdeniz BusraKula bırmal bence agrı benm 2.gebeligim ve ikisinde de kasık agrısı yaşadım o agrı bebek yerleştigi için oluyor ayaklarını havaya dik ve yat normal o agrı
Caglaaa BusraKula çoğu devlet hastanesinde kadın doğumcu duruyor bende bir kaç kere gitmiştim acile kadın doğumcu baktı odasına alıp
Mel53 BusraKula nerde olduğunu bilmiyorum ama ümraniye devlet hastanesinin acil kadın doğumunda hemen 5 dk da bakıyolar
LyliaMom BusraKula çoğu hastanede kadın doğumcu nöbetçi dr var. acile giriş yaparken hamile olduğunuzu söyleyin, eğer varsa direkt nöbetçi kadın doğum uzmanına gönderiyorlar zaten.
BusraKula Teşekkürler kızlar gittim çok kalabalıktı bizim burdaki devlet ana baba günü özele geçtim orda bakıldım sağolun✋🏻