_Tazeanne kdrm şu an kullanıyorum eritrosit düştü fakat lökosit hala yüksek ilacım bittikten sonra tekrar tahlil yapacağım
_Tazeanne kdrm evet 18 haftalık oluyorum yarın kullanmadan önce eritrosit 35 lökosit 34 crp 20 çıktı bunu sabah akşam alıyorum ikisi normal değerine düştü lökosit yükseldi 54e ilacın bitmesini bekliyorum inşallah düşmüştür oda
kdrm _Tazeanne 35 haftalık gebeyim. eritrosit 4 hpf lökosit 14 hpf. Kanda wbc 12 çıkmış crp bakılmamış
_Tazeanne kdrm çok yüksek değil inşallah düşer çamaşırınızı ütüleyip giyin bide dut kurusu öneriyorlar sabah başladım içmeye bakalım fayda edecek mi
H-O12 @_TazeAnne_ eritrosit 35 yazmışsınız bende o negatif gözüküyor tam idrar tahlili mı diye sordum
_Tazeanne MinikKalpb geçti mi peki sizin ben 3 defa içtim o toz ilaçtan yine geçmedi şimdi hap olarak alıyorum
kdrm Blok bol su içmek çok önemli bende su içemiyorum iki üç haftadır ondan yükseldiğini düşünüyorum. Allah hepimize şifa versin
MinikKalpb _Tazeanne bende 3 defa içtim bir hamile olmadan önce sonra hamile olduktan sonra yani geçti benim çok şükür iyiyim
_Tazeanne kdrm sanmıyorum öyle de denedim olmadı doktor enfeksiyon antibiyotikten daha riskli mutlaka kullan dedi bebeğe geçebilir yada çok yükselirse keseyi delebilir demişti mecbur kullanmaya başladım
kdrm Mercimeek baya kullanan varmış. Bazı yorumlar okudum tabiki de doktordan daha iyi bilecek hali yok kimsenin fakat insan ister istemez sorguluyor hamile iken. Cevap için teşekkür ederim