Sergul1425 Yildiz27 erkek isteyene kız kız isteyene erkek geliyo senesi yk bence ya hepsi sağlıkla gelsin inşallah 😀
Irade_2021 seweyt Keseyi 5haftada gorduk.kalp atislari icin pazartesi gidicez InsAllah.5haftada doktorum ikiz ola bilir soyledi 2kese gordu amma kanama alani da ola bilir soyledi.
Irade_2021 Papatya123_ Bende de ilki kizdi cok kolay oldu.Bu sancili agrili oldu.InsAllah kizlarimiza erkek kardes gelir
Papatya123_ Irade_2021 inşAllah sağlıkla gelirler 🤲🏻🌸 bende cuma gideceğim ilk kontrole sonra özele gitmeyi düşünüyorum nasip olursa ilki gibi heyecanlı oluyor insan 🙂
Pnr22 Yildiz27 çevremdekiler ailem içinde hamile olanlar ve bende bebis hep erkek hayırlı evaltlarimiz olsun inşallah
Mevlude_Sahin Yildiz27 cinsiyet partilerinde kız gibi ama hazırlık videolarında erkek çok 😂 bende bir oğlum var hep kız cinsiyet partileri görünce sevinmiştim ama erkek bebeğe hamileyim, kimi okusam burda hep erkek.
Hilalaktscbk Yildiz27 Kesinlikle erkek senesi ben de dahil duyduğum gördüğüm bütün gebeler erkek bekliyor 🥲 hepsi hayırlı gelsin 🤗