Sedser Ben Hamile Oldugumdan beri idrar yolu Enfeksiyonu Geciriyorum Ara Ara Aranizda Bu Sıkıntılari Geciren Varmi 😷
Mrv68 Sedser benimde var nasıl geçecek bilmiyorum doktora söyledim daha yeni bi ilaç yazdı ama onla alakası varmı yokmu bilmiyorum.
Sennu Sedser bende geçirdim baya uzun sürdü tedavi süreci ama çok şükür atlattım bol su içiyorum 3 litre kadar korkumdan tekrar olmayayım diye korkunç birşey ya :/
Beyza7950 Sedser ben hamileligimin ilk aylarinda geçirdim cok zordu 10 gun yatamadim ciglik cigliga gecti hep hastanedeydim ilaclarla düzeldi insallah sende toparlarsin
Sltn03 10 haftalık hamileyim sanırım benm böyle bi sıkıntım var pazartesi doktora gidicem vajınada bi şişlik var iki haftadr inmedi enfeksyon kapmıs olablr dediler
Sedser Mrv68 idrarin Kanli geliyosa Eger Bi Anda Hareketsiz Kaliyosan hemen bi doktora görün Bana Ilaç Yazildi İctim Ama Bi Fayda Etmedi Ara Ara Sancılanıyorum
Mrv68 Sedser yok kanlı gelmiyor sadece akıntım oluyor, ağrın nerede oldu senin karnım ağrıyor sürekli ama alakası varmı bilmiyorum.
ElifNrkly Hamileliğimin ilk gününden beri yaşıyorum 36. Haftadayım şuan 4-5 aylıkken ilaç kullandım onun harici bol bol su içiyorum ve hala geçiremedim. Çok şükür kaşıntı ve akıntı harici bana herhangi bir sorun yaratmadı 🤷🏼♀️
Mucizelimm KıZlar bide aranızda vakinasında böyle peynir gibi yoğurt gibi beyaz şeyler olan varmı kokulu o ne oluyor bende de o çıkmaya başladı
Shrydn Sedser benimde var. 7 aylik hamileyim. Kawintim yok ama akintim oluyodu. Doktor zararli bu dedi. Vajinal ilac kullaniyorum. 2 gun oldu ve akintim yok denilecek dereceye duwdu
Minikdunyam Sedser ben 32. Haftamdayım ve sürekli batma yapıyor ağrı yapıyor doktorum antibiyotik başlattı hala içiyorum
Esraaaaaaaaa Sedser bendede fitil ilaç jel kullandım geçmedi 2 gündür suyuma sirke döküp içşyorum 1 bardak doktor iç oda geçirebilirdedi