tugcesakzci Ceyda_07 haftan çok büyük doktorun izin vermez yolculuğa sezaryen de de duruma göre 37 veya 38 de alıyorlar doktorun tercihine ve bebeğin gelişiminin ne durumda olduğuna bağlı tabii ki
Zelihaa1409 Ceyda_07 37+5 e gün aldm.35+3 üm bazi nedenlerden dolayı riskli gebeym çok uzatmanın anlamı yokms serklaj var en geç 38 de alınması lazm oyzden o tarihte olcam insallah.Yolculuk için haftan riskli diye biliyorum.
Elfanne Ceyda_07 yapılır ama yola çıkmadan Bi nst falan çekin bizim arkadaşta bu haftada yarın yola çıkacak
Ceyda_07 tugcesakzci bulunduğumuz şehirde imkanlardan dolayı son anda vazgeçtim burada doğum yapmaktan doktor bana 1 hafta içinde gitmemi söyledi araba ile gideceğiz acaba zor olur mu yolculuk
tugcesakzci Ceyda_07 zorlanabilirsin biraz sürekli dinlene dinlene gidin doktor izin verdiyse dinlendiğiniz vakitlerde inip yürüyün bol bol yoksa çok zorlanırsınız
Zelihaa1409 Ceyda_07 Şuan 2650 ölçüldü ozamana 3 olur heralde.Kuvez durumu 40 haftada bile olablr bebeğe bağlı bsey olabiliyo.37 ye girdiğinde normal doğum haftasına girmiş oluyo işte,37 öncesi erken sayiliyor.Zaten doktor durumunuza göre gün verir.