Hilaldabaan Bebekkkk bana da erkek dedi doktorum aklımda Deniz Aras Alparslan Ege Kaan Var bende bakıyorum bulamıyorum
Aysunays Bebekkkk Kuzey🌸ilk başta anlamı yok mu acaba diyordum ama pusula hep kuzeyi gösterir sonra başka bir anlamı yıldız demek. Kuzey ışıkları da cok özel. Onun disinda Ediz Kutay Tuna Teoman Eray isimleri de guzel ve anlamli
Bebekkkk MomyAsli_ bende beğeniyordum bu ismi ama herkesin adı Alparslan moda gibi oldu biraz sıkıldım 😂
caglayaman Bceylan ya bendeee koydum bile daha gelmesine 1 buçuk ay var ama herşeyini ona göre yaptım hazırladım:)
Haticeackgzzz Bebekkkk ezel benimde oğlumun adı ilk başta garip gelmişti ama şuan çok seviyorum 7 aylık hamileyim yine oğlum olacak isim arayışındayım
Ozr42 Selim düşünüyoruz . Anlamı tertemiz, selamete ermiş, sağlam, doğru anlamında. Kurandada geçiyor.
Kbrnrmrt Çevremizde olan isimleri Çok konuşan isimleri çıkarınca çok zorlanıyoruz isim kalmadı. Beğendiğim bazı isimleri de koymaya gelince olmaz diyorum bu da nasıl bişey ben bile anlamadım 😊