kbra3301 Ya bende bişe sorcam bende 4 kasımda adet gibi kanamam geldi fakat normalde 8 gün süren 3 gün sürdü ve bitti topraksı lekelenmeydi . Sizce ben hamilemiyim
kbra3301 Test yaptım biri silik çıktı diğeri tam çıktı ama 4 kasımda başlayan adetin ğstünden 14 gün geçti
Kahramankentli kbra3301 üstüne görme yaşamış olabilirsiniz bence bi kan verin test çubuğunu da buraya atabilirseniz resmini
Pamuk kbra3301 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
kbra3301 Ya ilk tek çizgi oldu ben hemen attım olumsuz diye ardından 2 saat sonra tekrar aldım bu şekil olmuş
nb- kbra3301 aslında ilk 10 15 dk dan sonra sonuç doğru değldir normal adet günün ne zamandı da 4 kasımda oldu bu ?
Elfnur kbra3301 Ne guzell Darısı benim basıma ve bekleyenlerim . Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alıp büyütmekte nasip olsun inşallah🤲🏻🌸