seweyt Slm kızlar uzatmadan direk konuya gececem boa gebelik yaşayan var mı aranızda belirtileri nelerdir. Bende yaşadım 2 tane ama birinden kanama vardı diğerinde hiçbiri yoktu Siz yaşadınız mı ve belirtileri nelerdir
tugbadurmaz34 seweyt hiçbir belirti yoktu gayet normal gebelik gibiydi kesem büyüyor betam arttıkça artıyordu ama bebek oluşmuyordu kanama olmuyordu bir süre sonra mecburen doktor kürtaja aldı ama testim çok koyuydu ve betam inanılmaz yüksekti onu hatırlıyorum
MrsElifg seweyt seweyt ben şuan boş gebelik yaşıyorum özeldeki doktorumun dediğine göre bir haftada kendi düşmezse alırız dedi devlete de gittim baksınlar diye şuan normal kese gözükü Emin olmak için bir hafta sonra gel dedi ama benim nerdeyse beş gündür kahverengi lekelenmem var hayırlısı bakalım son adete göre 10 haftalık olmam lazımdı ama 7 haftalık gözüküyor. Beta hcg çok güzel yükseliyordu ama nasip
tugbadurmaz34 seweyt ancak ilerleyen haftalarda belli oluyor maalesef yolk ve sac oluşmuyor haliyle bebekte olmuyor kese büyüyüp duruyor 6.-7. Haftalarda gitmeye çalış sabret
tugbadurmaz34 seweyt şu an yeniden hamileyim çok şükür rabbime 🤲🏻🧿 inşallah sizinde sağlıklı bir gebeliğiniz olur
seweyt MrsElifg rabbim gönlüne göre versin inşallah bisi sorcam ya şimdi benim adetim 3 gün gecikti test yaptım teslim çok koyu bunun boş gebelikle alakası var mi
MrsElifg seweyt benim oğlumda yaptığım ilk teste aşırı koyu çift çıktı direk sağlıklı gebelik geçirdim ikinci hamileliğimde boş gözüküyor. Siz 3 gün gecikmişsiniz boş demek tahmin yürütmek için çook erken hayırlısı olsun hakkınızda 🌺