Mom98 Aşılamadan sonra duphaston kullanmaya başladım bebek tutmaz ise adet tarihim normalden geç mi erken mi gelecek arada bi adet ağrısı vuruyor karnıma 11. Gün kan verdim 1,20 çıktı 14. Gün hcg artan var mı?
Semagzll Mom98 normalde düzensiz birisi olarak diyorum duphaston kullandıktan sonra adet gününden 1 gün sonra adet oldum aşılama tutmayınca 1 günümü geçirmiş oldum canım İnsaAllah seninki tutar
Mucizemsin_bebek Mom98 bendd asilama olmuştum duphaston kullandigim surece adetim gecikti nasil ki kan testim negatif cikti biraktm ertesi gun adet oldum
Munevver_kaplan_33 Benimde bu gün 11. Günüm dün kan testi verdim değerim <2 böyle çıktı yani boş ama daha erken biliyorum dediğin gibi bende dubhaston kullandım adet günüme de 4 gün kaldı
Semagzll Mom98 öyle düşünme adet olana kadar umudunu kaybetme biz direk sıfır görmüştük ona rağmen yanlış mıdır acaba dedik
Semagzll Mom98 adet olanı 3 gün oldu ama tüp bebek düşünüyoruz canım biz direk ikimizde de sorun var bı kere deneyelim demiştik normalde direk tüp bebek istiyorduk biz
_asli1123 Canım bugün bende aşılama oldum da duphaston ve estrofem bana da yazı ona hemen mi başlıyacaktık