Lawyer35 Kızlar selam 36+2 deyim dünden beri karnim inanılmaz gergin ve sert. Canımı acıtıyor bebis Acaba bu doğum belirtisi falan mı? Benimle aynı durumu yaşayan ve önerisi olan var mı? Yardım:/
hsrtt_ Lawyer35 36+0 aynı durumdayım bende merak ediyorum o kadar canımı acıtıyor ki bir yandanda diyorum çok hareketli herhalde gelmez daha.Karnım aşırı sert gergin arada bir kasıklarıma da ağrı giriyor hayırlısı bakalım.
Drnzgn Lawyer35 bende 37+4 teyim 35 haftadan beri ara ara oluyor ama düzenli değil uzan dinlen canım takip et kasılmalarını düzenliyse ve git gide şiddetleniyorsa doktora git duş al rahatlatıyor baya
Bussim Lawyer35 39+0 ız gün içinde 10-20 defa karnımda setleşiyor ve sertleştikçe canımı çok yakıyor 1 haftadır durum böyle ama henüz doğuramadım. Artık doğsun istiyorum yalancı sancımı gerçek sancımı diye kendimi yoklamaktan yoruldum
8mucizem8 Lawyer35 39.haftamdayım çok fazla toplanıyor benimde o haftalarda başladı ve karnım çok sertti bilmiyorum doğum belirtisi olsa ben doğurmuştum şimdiye
evremm3673 Bgun doktor kontrolüm vardı bunu bende yaşıyorum aynı haftadayız ve doktorum artık yeri dar olduğu için bu şekilde normal olduğunu söyledi :) bu arada benim doğumum 4 Aralık :)
Lawyer35 evremm3673 sağlıkla kucağına alirsin inşallah kolay Bi dogum olsun :) Sezeryan mi istediniz ?
ms_annisko_ Haftadan bildiriyorum bebeğin suyu fazla olunca da öyle oluyormuş dr öyle dedi bana çünkü bende de durum aynı gece gündüz fark etmeksizin