busra_ab 20 haftalıkta şeker yüklemesi yapılır mı 6.2 en yüksek limitteyken benim 6.9 çıktı benimle aynı durumda olan var mı doktorunuz ne öneriyor ne yapıyorsunuz bu evrede yardımcı olur musunuz
Melike_4949 busra_ab benimde 6.1 çıkmıştı bana şeker yüklemesi yapılmadı zaten şekerim var diye şuan diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum
busra_ab Mercimeek meyve şekeri yükseltiyor mu diyet olarak ne uyguladınız ben şekerli şeyleri bıraktım sadece meyve yiyorum şeker olarak o da yükseltir mi
Serenaypolatt Yarın şeker yüklemesi yaptırcam bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyomuş normal de olabilir şeker kaynaklı da olabilir denildi . Gebelik şekeri varsa eğer normal doğum şansım çok mu düşük oluyo
Serenaypolatt Mercimeek Ne güzel benimde gönlümden geçen o normal doğum olması ama dün hareketleri azaldı diye acile gittim 24+5 günlük şu an acildeki doktor 26 haftalık gözüküyor bebek büyük baya falan dedi yarın yükleme yaptırcam inşallah çıkmaz şekerim 🙃
Mercimeek Serenaypolatt inşallah çıkmaz canım 2 hafta normal birde o haftalarda bebek hareket azlığı da çok normal :)
Mercimeek busra_ab meyve şekeri daha fazla 😂 benimde hassas noktam ama maalesef günde bir adet tüketiyorum tam buğday ekmek protein ve bolca sebze tüketiyorum canım