Filizsmh Cerenora Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu. Preeklempsi teşhisi nasıl kondu? Tansiyon yüksekliğiniz varmıydı?
Cerenora Filizsmh Hayır canım sadece aon gün 14-9 civarıydı. Yoğun karın ağrısı ve kusma belirtisi vardı. Karaciğer değerlerim çok kötüydü ve idrarda protein çıktı.
Asminsmom2 Cerenora en son konuştuğumuzda bebeginle ilgili suyunun artmaya başladığını ve geliştiğini söylemiştin çok şükür güzel haberlerini de aldım darısı başımıza inşallah bebeginle mutlu güzel günleriniz olsun😍🤗
aysess Cerenora canım ya neler yasamissin, geçmiş olsun Allah sağlık nasip etsin sana ve yavruna. Hamileliği isteyen ve hamile olan herkese de ağız tadıyla gecirmeyi. Çok şükür bebiş ki bebiş aramızda, o da sende direnmissiniz
Annesininumudu Cerenora canım bebeğinin emme refleksi gelismismiydi ve yutabiliyomuydu 32+5 de yaptım iki gün solunum sıkıntısı çekti bebeğim sonra emme refleksi yok diye 17 gündür kuvöz de mememi hiç tutmuyo sizin hemen tuttu mu
Cerenora Annesininumudu Canım ilk gün gastrik sonda takılıyken ben hafif emme hareketi yaptığını fark etmiştim ama doktorlara bu yetmiyor. 1-2 hafta sonra verdiklerinde hemen tuttu ama başarılı bir emme yapamıyorlar hemen yoruluyorlar ya da sütü aspire ediyorlar. Ben şehir dışından geldiğim için 2 günde bir 2 seans emzirmeye girebiliyordum. Doktor antreman gibi her gün gelsen daha çabuk gelişir demişti. İmkanın varsa her gün git emzirebildiğin kadar emzir geliştiğini göreceksin.
Filizsmh Cerenora Benimde idrarda protein kaçağı çok yüksek çıktı ama tansiyon problemim yada mide problemim yok. Sadece ödem ve hızlı kilo alımı oldu 1 haftada. Doktor bugün yine tahlil istedi sonuçları bekliyorum ona göre karar vereceğiz yatış için dedi o yüzden sordum acaba tansiyon çıkmadan da preeklempsi olabiliyor mu diye 😔
mehtap28 Cerenora canimmm öncelikle gözün aydin masallah sende meleginde baya inatci cikmissiniz yilmamissiniz, seni tebrik eder miniginde miss kokulu gözlerinden öperim
Annesininumudu Cerenora doktora teklif ettim ama sadece memeyi tuttuğunda ikinizi beraber hastaneye yatiracam dedi ben sadece sali ve perşembe günleri görüş gününde emzirebiliyorum o da tutmuyo
Yhartk Cerenora Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler. Bundan sonrası umarım yavrunuz ve sizin için çoook güzel geçer. Sağlıkla büyütün 🙏🏼
mrsssblt Cerenora Allah hayırlı,sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
deletedmom6295 Cerenora öncelikle hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün. işte bu yüzden bandırma özel hastanesindeki hiçbir kadın doğum uzmanına güvenmiyorum ve özel muayenehanede yürütüyorum hamileliğimi. riskli gebelik konusunda çok kötüler. Allah korumuş sizi ve bebeğinizi🙏🏻 ü
Cerenora deletedmom6295 Bana da çok söylemişlerdi burada doktor mu yok taaaa oraya gidiyorsun diye. İyi ki o riski almayıp eski doktoruma gitmişim. O hastanede doğum yapanların cesaretlerine hayranım.
deletedmom6295 Cerenora ben ilk muayenem için gitmiştim o ginden sonra zaten koşarak uzaklaştım doğumum orada olacak ama doktorum dışarıdan anlaşmalı 😊