naneliseker_ Ankara-58 31 olduk bitiridim:) erken daha iyi agirlasinca kendime işkence yapmaym dedim şuan iyi
yarencaliskan Ankara-58 32 haftalık olduk hala başlamadım çünkü ben temizledikçe küçük oğlum mahvediyor sağolsun haftaya halıları verip 2-3 gün kadın alıp temizleticem bu gidişle
Ankara-58 naneliseker_ doğru diyorsun cnm şuan da zaten eğilip kalkamıyorum aslında biraz daha sona doğru yapayım dedim geride ne olur ne olmaz hazır dursun küçük çocuğum var zaten geri eşli halini alirda
naneliseker_ Ankara-58 bence öyle hır hata yapma inan ben şuan egilemiyorum bile 35 36 falan olsam içime sinerek yapamazdm
Ankara-58 naneliseker_ eşimle yavaş yavaş bir bir oda yapıyoruz canım eğilip kalkamıyorum zaten kendimi zorlamak istemiyorum eşim sağ olsun ne yaparsa birlikte yapacaz
naneliseker_ Ankara-58 ne güzel eşin evdeyse :) benimki çalışıyor uzun süre.. Tek başıma halletim ama 😀😀
Ankara-58 naneliseker_ benimde calisiyo cnm ne yapsın yakında yörede hiç kimse olmayınca mecbur yardim etmek zorunda
yarencaliskan Ankara-58 valla temizlediğim heryer tekrar kirlendi sağolsun mutfak dolaplarına kadar heryere yetiyor
Esilamm Benim de pazartesi olacak 36+1 oluyorum temizlikçi gelecek ama benim bugün nişanım geldi umarım durur 😀