Asliigurbuz59 Merhaba hanımlar , şuan 24. Haftada olanlar kimler? Bebişin boy ve kilosu nasıl ? Tekmeleri hissediyoe musunuz?Şikayetleriniz neler? Biraz sohbet edelim🌸
Guler92__ Asliigurbuz59 artık yavaştan hissetmeye başladım hareketlerini 30 cm boyunda kilosu 4 gün önce 600 grdi doktor normal dedi ama az gibi geldi bana
Edaerdem5203 Asliigurbuz59 merhaba 24+2 haftalığız çok hareketli bebeğim sürekli hareket halinde hissediyorum kontrolümüz Perşembe günü en son bi kaç hafta önce gittim ve 430 Gr idi kilosu şimdi nedir bilmiyorum
Sinemgndg Asliigurbuz59 Cuma gittik kontrole 24+4 haftalığız 730 Gr dedi boyunu unuttum valla tekmeleri içeride horon tepiyor sanki 1 ay sonra tekrar gideceğim Allah’ın izniyle
Asliigurbuz59 Guler92__ doktor öyle dediyse normaldir canım, zaten bu aydan sonra bi anda büyüyecekmiş 😍
Melek__55 23+5dan selam salı günü randevum var en son 19 haftada gittiğimde 450 Gr demişti boyunu sormadım bakalım nekdr olduk 😀
Seher1616 Melek__55 maşşalah benim 22 +4 de 450 gr geldi kilo almamış bebek heralde sizin o haftada iymiş
Asliigurbuz59 Elasvm bende yok şuan için ama bi doktoruna danış istersen normal midir bilmiyorum 🤷🏻♀️
1yenianne11 Elasvm ah gülüm ah seni bulduguma sevindim göbek deliginde ağrı yapması normalmiş 24 haftada bebimde öyleydi megersem göbek deliğime çıkmış çocuğum 26+5 olduk hala göbek deligimde ve ağrısı oluyor
ilkgozagrim__ Kilosunu hiç bilmiyorum 18 Aralık detaylı ultrasonumuz o zaman sorarız bakalım 19+2 olucaz 12 den sonra
1yenianne11 Seher1616 22+3 te girmiştim detayliya ve boyu 26.5 cm kilosu da 478 grm mis endise etme hızlı kilo alıyorlar bana da az gelmişti 24 te kontrole gittiğimde 728 grm dedi mesela bana da hala az geliyor kilosu minyon tipli olabiliyormuş şekerden kaynaklı olabiliyormuş strese girme hiç
Seher1616 1yenianne11 anladım canım yani öyle tabi gününde gelsinler de o zamana kadar alırlar daha inşallah