Fafali Haticeongun canm sen doktora gittiğinde bişi dedi mi doktor sana adet gecikmsi normal mi falan diye ben daha adet olmadım ya
Fafali Haticeongun ben bugün adet oldum ama ölüyorum sandım ambulans la hastaneye geldim 3 cm et parçası var dedi kürtaj a alalım dedi
Fafali Haticeongun anlamadım ki kendi doktorumu arafim oda bı ayda asla o kadar olmaz ameliyat olma dedi bu doktor kürtajla bile zor alınır Büyük parça dedi şimdi hastanede yatıyorum pazartesi bakalım nolcak
Fafali Haticeongun kendi doktoruma değilde başka doktora gitmiştim oda normaldir demişti işte olacağı varmış nasip bakalım iyi olur herşey inşallah
Fafali Haticeongun doktor muayene etmeden çıkış verdi ameliyat olmayacağım dediğim için sabah kendi doktoruma gideceğim inşallah
Fafali Haticeongun kendi doktoruma gittim tertemiz hiç birşeyin yok dedi uzun süre adet olmadigim için adet kanı pıhtılaşmaş oda adet olumca atılmış et parçası falan yok dedi boşu boşuna ameliyat olcaktim kimseye güven kalmamış gercekten
Fafali Haticeongun gerçekten kime guvenecegimizi bilmiyoruz yani ameliyat olmadım ama o 3 gün hastanede kaldığım süreçteki psikoloji zaten maf etti beni kimler neye boşuna ameliyat oluyomus