Esra34ymc Ptsi 37 haftalık olucam ama artık doğmasını cok istiyorum 2ci gebeligim ve inanılmaz zorlaniyorum 5 sene önce oglumun dogumu 41 haftada oldu umarim bu kızım haftaya gelir 😁
Feyzabeyoglu Esra34ymc ben de 12 den sonra 37 olcam ve ayni duyguları paylasiyoruz😅😅 Dogsada kurtulsam diyom ama 6 araliga kadar sabretmek de istiyorum Esimin dogum gününe denk geliyor diye
Nur321 Esra34ymc daha erken değil mi hiç değilse 38 olsun. Ayriyeten kızlar erken gelir hurafe bence 41 de geldi benim kızm 😌
ug_fa-3diplomalianne Esra34ymc valla yukarıdaki arkadaşa katılıyorum kesinlikle hurafe ben 41+1de doğurdum kızımı
Esra34ymc Feyzabeyoglu aaa ne güzel olur guzel bir denk geliş olur du bizde 1er ay var aralikta kizim olucqk ocak esim subat oglum 😁😁😁
Sunrise Feyzabeyoglu aynıyız sizinle ☺️ eşimin doğum günü. 30 Kasım. Ama bizimki bekler heralde daha . Normal olacak gibi doktor 15-20 arası deyip duruyor😖
Esra34ymc Nur321 kesinlikle hurafeymis vallahiii erken aslinda ama bunda cok zorlandim sanirim sabirsizligim ondan 😁
Aysedgl Bende 36+5 im aynısını düşünüyorum çok zorlanıyorum çok sıkıldım yoruldum ağrılardan vs. Ama 41 de bile gelebilirmiş yani daha zamanı var
Esra34ymc Aysedgl valla dün temizlik yaptim baya derin bol bol hareket ediyorum tık yok ama belim falan çok ağırıyor bide akıntım sulu geliyor 4 gündür dün kontrolüm vardı doktor daha var 20 25 gün diyo koskoca 8 ay gecti de şu son ay geçmiyor
Aysedgl Esra34ymc bende hiç durmuyorum sürekli hareket halindeyim normal dogurayim diye ama faydasi pek olmuyor merdiven cikmayi deneyin benim astimim var ben pek onu yapamiyorum
Bsraacelik İlk doğumumu 34 haftalkken yaptım çok zorlandım şimdi 25 haftalık hamileyim sürekli dua ediyorum Allahım 39 haftadan önce gelmesin diye 36 hafta çok erken bence sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin bebişlerimiz 🤲🏻
Esra34ymc Bsraacelik evet sağlık gercekten önemli ptsiden sonra gelsede olur ama 37 oluyoruz ptesi 😁😁😁
Esra34ymc Aysedgl gerci ilk gebeligimde son 3 ay inanilmaz yürümeme rağmen pek bir ise yaramamisti bundada cok bi ise yarayacagini dusunmuyorum
Feyzabeyoglu Esra34ymc benim de kizim 22 kasım Esim 6 aralık Simdi oglum olacak, doktordan rica ettim 6 aralıkta alin bebegi diye sezaryen olacagim icin. Hepsini ayni anda kutlayivercem seneye insallah🤣🤣 Bi ben 25 temmuzum😅
Esra34ymc Sunrise vallahi ptedi 37 haftalik tam oluyor saglikli olsunlarda sorun degil ama daha dayanamiyorum 😁🙏🏼
Feyzabeyoglu Sunrise bizim sezaryen olcak bi de esimin dogum gününde tam 38+3 oluyorum tam sezaryene uygun bi gun 😅😅 Bakalım nasipte ne varsa o olur