BeyzZaA 4lü tarama testini yaptırmak zorundasın dedi doktorun asistanı devlette yaptırıcam nasıl randevu alıcağımı bilmiyorum hangi polikilinik deyip duruyolar
Ozge1008 BeyzZaA benim gittiğim devlette tarama testlerini yapmıyolar o yüzden bi bilgim yok postun üstte kalsın canım😊
Cansu10 BeyzZaA canım kadın Doğumdan randevu Alman yeterli diye biliyorum ultrasondan bakacak sonra seni kan Almaya gönderecek 2li 3lü yaptırdın mj
pamuksekerinannesi BeyzZaA Canım bildiğim kadarıyla önce kadın doğuma muayene olacaksın o seni perinatoloji bölümüne yönlendirecek o bölümden de tarama testi istenip yapılacak
BeyzZaA Cansu10 yok yaptırmadım kesemde amniyotik bant görüldü diye perinatalog uzmanı 4lü testi yaptırmak zorundasın dedi
Fatley Merhaba ben hiç devlete gitmedim ama sonuçta kadın doğum bakar diye düşünüyorum başka kim olabilir hiç aklıma gelmiyor doktorunuz yönlendirmesi gerekir ayrıca 2 li testte sıkıntı mı cıktı?
BeyzZaA Fatley yok yaptırmadım kesemde amniyotik bant görüldü diye perinatalog uzmanı 4lü testi yaptırmak zorundasın dedi
Cansn Başlığın açıklayıcı değil değiştir istersen. Ben dün yaptırdım ikili taramamı. Ya sabah çok erken saatte gideceksin devlet hastanesine öyle gebe polk randevu alacaksın yada 182yi ara istediğin sana yakın olan hastaneden gebe polikliniğinden randevu al. Gebe polk olmazsa gebeleri kabul etmiyorlar ona dikkat et.
BeyzZaA Cansn gebe polikiliğinden randevu alman yeterli oluyo yani o kadarmı sonra doktora yaptırmak istiyorum testimi diyosunuz
Cansn BeyzZaA ben hiç birşey demedim 😁 kaç haftalıksın diye sordu 12 dedim sen taramaya geldin o zaman dedi direk 😁 sen söylersin dörtlü için geldim diye. Dörtlüyü herkes yaptırmıyor.
cemre- Ben 2 ki tarama testini devlette yaptırdım. Normal muane gibi randevunu alıp doktora yaptırmak istediğini söyle önce ultrason muanesi yapılacak bebeğin ölçüleri falan alınacak sonra da kan tahlili yaptıracaklar .sonumlar 10 gün sonra çıkmıştı .
Kubrapnrr BeyzZaA kadın hastalıkları ve doğum poliklinikleri ne randevu alicaksin canım oradaki doktora soyle test için kağıt veriyo sonra yaptiriyosun
BeyzZaA Kubrapnrr ne kadar sonra yaptırabiliyosun hemense zamanında gidiyim doktora sonraysa şimdiden gidiyim