Selam kizlar
Ben 14 kasimda normal dogum yaptim
Aksam 17:00 arilarim baslamisti 1 2 saat arayla
Sonra yarim saat arayla arim olmaya basladi butun gece bekledim sabah olunca agrilarim 10 15 dk ya dusmeye basladim saat 8 gibi astaneye gittik 3 4 cm aciklik olduğunu soyledi doktorum
10:30 gibi yatisim yapildi acikliği kontrol ettiler fln
Ondan sonra nst cektiler
Ultrasyon yapildi Odama gectiğimde bikac kac saat sonra gelip iyne yapildi biraz bekledik serum koyuldu ve nst cekmeye basladik agrim gelmesi icin ilaclar verildi 5 6 saat sancimi cektim agrilarim cok olmaya basladigi icin dayanamiyordum artik terlemeye basladiğimda tansiyonum dustu hemsireler pekte sevecen değildi bahtima olur olmaz azarlar sozler duydum 🙃 burada soylenecek gibi degil bikac saat sonra cok sidetli agrim olunca aglamaya başladim falan normal istedğim icim bile onca laf soz ettiler ugrastiriyorum diye agladigim icin kapat artik cheneni vs laflar etmeye basladilar bundan oncesini dusunup yapmasaydin gibi sozler de ayrica soylenildi kendimi iyi hissetmedigim icin pek aldirish etmedim kanamalarim baslamisti aciklik olmaya baslayinca iste heryerini batirdin falan filan soylendi nedir bu pislik falan pek uzatmak istemiyorum uzun lafin kisasi dogum basladiğinda ikinmalar fln 20dk surdu bebegin gelmesi o sureçtede hep buna benzer sozler duydum ama anlatmak istemiyorum inshallah benim yashadimi kimse yashamaz saglikla bebegime kavushtuğuma sadece shukrediyorum 🤲🏻gerisini de Allaha havale ediyorum bebek bekleyenlerede Allah kolaylik versin Inshallah iyi bi yerde doğumunuzu yaparsiniz 🌹