37+2 de kontrole gittiğimizde Nst de sancı çıkması sebebiyle bir sonraki güne sezeryan planlandı, doktora sezeryan istediğimi önceden söylemiştim. Sancılar sebebiyle o gelmeden biz alalım dedi doktorum. 37+3 sabah 8 de yatışım yapıldı kan alma, serum takma derken saat 10 oldu ameliyathaneye alındım ve direk belden iğne yapıldı uyuştuktan sonra sonda takıldı. 10:33 te bebişim dünyaya gelmiş 🥲 bebeği babaya verdiklerinden 20 dakika sonra falan beni odaya çıkarmışlar. Ameliyat sonrası uyuşma geçmeye başladığında sondayı çıkardılar , ayaklarındaki uyuşma geçtikten sonra tuvalete kalktım biraz yürüdüm bu aşamalar en zor olan yanı. Hastaneden çıkana kadar 8 9 kere tuvalete kalktım ve bunun 6 sında kimseden yardım almadan kendim yavaş yavaş gittim. En zorlu yanı yataktan inmek ve yatağa çıkmaktı. Bebişime gelince 3640 gram doğdu bugün 4. Gün kontrolümüz vardı ve 3360 grama düşmüş ödemleri gidince çok şükür her şey yolunda 🙏😍😍😍 Ameliyattan çıktığımdan beri emziriyorum sütüm geldi çok şükür hiç mama vermedik şuana kadar 💙