birmucize1 Kizlar karnibahar haslayip limonlayip yemek istiyorum limon yasak dedi saglik ocagindaki ebe bunun bi zarari olurmu canım istedi
Pamuk birmucize1 Ben çok limon tuketirim 2 3 güne bir brokoli yerim.23 haftaya geldim neden yasakmis?
tugbadurmaz34 birmucize1 neden yasak olduğu önemli yoksa limon gebelikte yasak değil ben yemekte bir şeye sıkarsam tüm olarak yiyorum geri kalanını 😂
Sevde96 birmucize1 Limonun yasak olduğunu ilk kez duyuyorum, belki size özel bir durumdur tansiyon vs sıkıntız varsa ama yine de saçma geldi açıkçası
ASE6154 birmucize1 tansiyon sorununuz var sanırım yoksa limon yadak değiil normalde böyle bir sorununuz varsa yemeyin
birmucize1 ASE6154 tansiyon sorunum yok aslinda o gun tansiyonumu olctugunde 9/7 cikti ondanmi dediki
Sevde96 birmucize1 siz bence doktorunuza bi sorup teyit edin, limon nar nane yazmışsınız üçüde yeniyor normal gebelikte🤷🏻♀️
birmucize1 Pamuk gencte bi kadindi bilemedim ama siz boyle diyorsaniz vardir bir bildiginiz bise olmicaksa yiyorum 🤣 cocugumun bi yani eksik dogmasin 🤣🤣🤣🤣 hurafe
Minikmucizelere Zeehraaaa nar kan sulandirici yapiyo sahip birazcik yenilebilir ama suyu zararli dikkat edin allah korusun Emzirme egitimine gelen kadınlar söylemişti
birmucize1 ASE6154 doktorum normalde bise demiyor 2 defa gittim kese guzel bebek guzel yeri guzel hersey iyi deyip yolluyor anlamadim gitti doktor arastiriyorum
ekc Minikmucizelere Aa bende nar suyu cok süt yapıyor diye duymuştum neden zararlı olduğunu söylediler mi?