Sevgi44 ayyyyy bir yeni hamile daha çok heycanlııııı 👏🏻👏🏻👏🏻 Hayırlı olsuuunnn ilk bastaki agrılar cooookkk normal endişelenme ben de kullandım o ilacı bebeğin tutunmasına yerleşmesine falan yardımcı oluyor kendisi çok yararı var dusuk tehlikesinde kullanılıyor genelde ama benim doktorum garantiye almak icin kullanmıştı seninki de öyle sanırım ve bırazcık bocalayabilirsin ağızdan kullanıyorsan özellikle çok yan etkisi oluyor bazen o yüzden duygu değişimlerini uyku hallerini baş donmelerini falan yaşadığında hazırlıklı ol korkma çoğu ilacın yan etkisi ve endişelenmeni gerektirecek birsey yok ilaçla başlayınca hamileliğe bir de hem ilaçın yan etkileri hem hamileliğin halsızlıkleri mide bulantıları falan kendimi kötü hissetmiştim ben zaten hormonlar da alıp gidince basını bu duygu değişimlerini yaşarsan falan hiccc kasma kendini bıkıp bi ara doktora yeter artık bana da anlatın o kadar tahlıl yapıyorsunuz ilac vitamin takviyesi yapıyorsunuz neden bunların hepsi bana d anlatın diye isyan ettim gülümseyip anlatmıştı hersey normal vücudunun verdiği tepkiler de hamileliğini daha sağlıklı geçir diye bütün bunlar ve önceden önlem zaten ezelden beri vücudun buna hazırdı herseyi o halledecek biz yardım edicez diyip herseyi anlatmıştı o yüzden bu ilk haftalardaki herseyi akışına bırak tadını çıkar ve ilk üç ay önemli deniyor ya hep kendini sorumlu hissetme doktora sorduğumda yapabileceğin tek şey eğilip yerden birsry alırken ve uzanıp yukarıdan birsey alırken dikkat et dedi o kadar sen de dikkat edebilirsin ve umarım çok güzel bir hamileliğin olur sağlıkla kucağına alırsın hadi sna iyi heyecanlar ilk kalp atışları ilk hareketleri oooo💃🏻💃🏻