Pamiramsi Bat 30, Normalde kusabilen bir insan değilim, su içsem ağzıma geliyor şuan. 2 gündür felan var. Midem bulanıyor ve uyku halim var. Hamilelik belirtisi için erken mi ?
Sevde96 Pamiramsi Belirtiler için erken demek doğru değil bence, bünyeden bünyeye değişir. İlla adet gecikince çıkmaz belirtiler benim de adetime birkaç gün kala hissettirmişti hafif hafif. Hamile olabilirsiniz, kanda çıkar hamileyseniz. Ama evde test yapacaksanız biraz daha bekleyin derim
Nalinnn14 Pamiramsi herkeste farklı belirtiler oluyo bi annenin bile her gebeliğinde yaşadıkları farklıdır ben adetim gecikmeden 1-2 gün önce sizin söylediklerinize benzer şeyler yaşamıştım test yapın isterseniz varsa çıkar yada adet gecikmenizi bekleyin netleşir herşey
Mommy15 @Pamiramsi bence çok erken çünkü adet tarihiniz bile geçmemiş. Belirtilerim 5-6 haftalıktan sonra başlamıştı
Mommy15 @Pamiramsi ama kan tahliliyle birlikte hamile olduğumu adet tarihimden önce öğrenmiştim.🥰Varsa zaten kanda çıkacaktır. Kan verin bence umarım güzel sonuçlar alırsınız 🌸😊
Pamiramsi Mommy15 biraz daha beklemek istiyprum kan için, adetim geciksin istiyprum ya da evdeki testlerde çıksın önce sonra kan vermek istiyorum. Her ay kan veriyorum artık delik deşik oldum 😂
Pamiramsi Nalinnn14 evet bende garip şeyler var ondan dedim, başım felan dönüyor arada saniyelik gidip geliyorum