fatmapamukyildirim Azra8Engin gittik doktora gördük bebeği de kalp atışını da duyduk çok şükür kızlar 🌸💃 7+1 miş gerçekten bakalım sonradan daha belli olur 🙏
3bebekannesiii fatmapamukyildirim bende aynı seylerı yasadım canım tam 8+0:da gördük bebegı sen kafana takma
16eda16 fatmapamukyildirim canım gebeliğin devam ediyor sanırım sağlıkla kucağına al bende cumartesi 6+6 da doktora gittim benim kesem de 17 mm civarı çıktı vajinal da bakıldı kesem böyle boş kürtaj dedi bana senin vajinal bakıldı mı bebek yokken ne zaman gördün bebeği
fatmapamukyildirim 16eda16 canım alttan baktı doktor normalde görünmedi kese başka doktora daha git kese varsa bebek hemen görünmüyormuş ben 5 gün sonra gittim hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk
fatmapamukyildirim mammaaa33 evet canım vajinalden baktı hatta 5 gün sonra tekrar gittim kalp atışını duyduk onuda vajinalden baktı benim kese rahmin biraz arkasındaymış o yüzden karın ultrasonunda çıkmıyordu ☺️
mammaaa33 fatmapamukyildirim kese 18 mm ama bebek ve yolksac yoktu boş gebelik dediler sizin fe ram olarak aynı. Mıydı ondan sordum
mammaaa33 fatmapamukyildirim merhaba tekrsr yazıyorum size ama ben bugün başka doykeoa gittiğimde ultrasonda beneği gördü ama çok küçük dedi kese çok büyük benek çok küçük ve kalbi atmıyor dedi siz acaba bebeği gördüğünzdeki ultrason fotosunu atabilir misiniz benimki ile aynı mı kalp atışı duyma ihtimalim bar mı acaba bilmiyorum
Yaseminnn2109 Bende daha dün doktora göründüm 6+2 ilkte ultrason da kese var bebek yok dendi sonra alttan muaynede kalp atışlarını bile duydum çok küçük olduğu için gözükmemiş dedi biraz daha beklemekte fayda var bence 😊
Vuralelif mammaaa33 başka bi doktora gittiniz mi bana devlette alcaz bu kese sağlıksız boş bebekte yaşamaz dediler özele gittim 10 gün sonra bidaha gel dedi bidaha gittim kalp atışını duyduk ve her şey yolunda gitti 24.haftadayız şuan
fatmapamukyildirim mammaaa33 bence eğer zehirlemiyorsa bir sıkıntı yoksa biraz daha bekle bazen öyle oluyor ☺️ ultrason fotoğrafı o zaman almadık sanırım sadece kalp atışını duyduk 🥲 yada heyecandan hatırlamıyorum 🥲
Vuralelif fatmapamukyildirim canım benimde geç döllenme olmuş devlette 7.haftada keseyi gördüler ama kalp atışını vajinal baktılar yine göremediler sevk ettiler kürtaj için şehir hastanesine gittim tam kürtaj olcam o sırada yok dedim bekliycem tedavi ret verdim çıktım gittm hastaneden özele gittim doktor baktı daha küçük bekleyelim 10 gün sonra gel dedi 9.haftamdaydım gittim kalp atışını duyduk iyi ki aldırmamışım dedim
Vuralelif mammaaa33 bebek hala küçük haftasına göre ama olabiliyomuş geç döllenme dedi ilk 3 hafta geriden geldi sonra 2 şuan 1 hafta geriden geliyo o yüzden küçük tabi ama sıkıntı olmaz son haftalarda toparlar yetişir haftasına dedi doktor
mammaaa33 Vuralelif anladım bebek göründü ama kalbi atmıyor dediler bu defa da bana kese büyük bebek küçük defiler
Vuralelif mammaaa33 7.haftada vajinal gördük karından görülmedi 9.haftada kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏻