SafaMerve ben ilk başlarda zaten adaylığa gidiyorum cidden çoook güzel hastane Yeliz Akçelik ti doktorum çok iyi ve işinde uzman biri hastanede güzel normal Doğumdan zerre korkum yok hatta Doğuma gücüm var sadece kızımın yapması gereken sancılar ve gelmeyi istemesi yanş rabbimin verdiği vakti gelmesi gerekiyor ilhan varank kötüydü ama Sultanbeyli devlet çoook güzel ebelerinden hemşireler doktorların hepsine gittim nerdeyse hepsi eğlenceli falan doğumhaneleri efsane özel hastane gibi herkes ilgili Güler yüzlü ama malesef mesai saatleri dışında doktor bulunmuyor bu yüzden eğitim araştırmaya sevk ediyorlar ben haftaya Ümraniye eğitim araştırmaya gidicem suni deneyelim derlerse kabul ederim Doğum gerçekleşmezsede bir sıkıntı olmazsa ya hastaneden çıkarım yada hastanede beklerim gerekirse 42haftayı geçsin ben normal Doğumu beklerim gerekirse hergün nst ye bağlanmayı kabul edicem bir sıkıntı yoksa sezeryani kabul etmicem çünkü hamileliğim çok iyi geçti hala da iyi geçiyor rabbim sağlıklıca hayırlı zamanda kavuştursun inşeAllah duaların içinde Allah razı olsun ne olsa yer gök dua hepimizin ihtiyacı dua 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗