Violetaa @Ebrosko hayır kendim alıp kullanıcam, pazartesi zaten doktora gidicem . Kahverengi az az lekelenmem oluyor
Ebrosko Violetaa yanlış yapiyosun.. nasılsa doktora gidicem diye ilac alıp kullanman hata.. gebelik şüphen varsa ve lekelenme de varsa en yakın sağlık kuruluşu nereyse oraya gitmen gerekli.
elmaelmaelma Gerçekten çok ilginçsiniz. Lekelenme var diye doktora gitmek yerine neden kafanıza göre ilaç kullanıyorsunuz? Kendi doktorunuza olmasa da en yakın hastanenin aciline vs gidebilirsiniz.
Violetaa @Ebrosko hayır kan sulandırıcıyı doktor verdi . Beta 158 çıktı cuma günü . Hem folik asit hem kan sulandırıcı kullanıyorum 81 mg coraspirin pro .
elmaelmaelma Violetaa illa ki bi sağlık kuruluşu vardır çok yakında olmasa da. Bebeğinizin sağlığından daha önemli değil o uzaklık. Belki bi sorun olmadığı halde kafanıza göre ilaç kullanmanız zarar verecek bebeğe.
Dogan-ca29 Violetaa alınıyor.ben bir kere mecbur kalıp almıştım. 200 küsur lira galiba fiyatı tam bilmiyorum eşim almıştı. Ama doktor demeden kullanmayın lekelenmenin sebebi belki başka birseydir
MelikeD Alınıyor geçen ay en son almıştım 242 ya da 252 liraydı ama sağlık ocağında yazdırabiliyorsunuz aile.hekimleri yazıyor bana önceki ay üç kutu yazmışlardı aklınızda bulunsun.
Violetaa @elmaelmaelma doktorla iletişime geçtim şimdi hiçbir sakıncası yokmuş . Bu ilaç düşük engelleyici . Riskli olsa reçetesiz yazılmaz sonuçta . İyi günler !.