Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 Haftadayız:) ve zaman daralıyor ben de merak ediyorum sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız? Bir de sanki her an doğuracakmışım gibi zaman yaklaşınca böyle bir his oluşuyor🙈
Dilan_55 Yenianneperci35 ilk gebelikte tam 39 haftada gelmişti kızım şimdi ikinci gebeligim buda kız bakalım kaç haftada gelecek 😂
ipekcim Yenianneperci35 ilk gebeliğimde 39+6 da doğum oldu . Şimdi 2. Gebeliğim. Dediğiniz gibi 30’dan sonra sürekli doğuruyormuşsun hissi oluyor ama 36 dan sonra of doğmuyor oluyor 😂😂 2. Gebelik 38 haftalığız veee doğmaya niyeti yok gibi 🐣
_Bihterziyagil Yenianneperci35 ben ilk hamileligimde 39+4 de dogum yapmıştım Ama suyum geldi sancım,açılmam yoktu suyum gelse durmuş oglum daha😂
Yenianneperci35 kaju765 ayyy demeyin öyle🙈 ben de sona yaklaştıkta diyorum ama bazı eksiklerim var ondan da korkuyorum 😅
Yenianneperci35 Kahverengi sağlıkla güzellikle büyütün🌸🙏🏻 Ahh böyle 35 haftaları görünce daha da heyecanlanıyorım. Özel değilse neden acil oldu
Polatalemdar Kahverengi aralarında ne kadar var bide normal doğum dusunuyormusunuz ssvd Benim aralarında çok yok ama ben normal doğum istiyorum tabi Rabbim nasip ederse
Yenianneperci35 ipekcim oy oy maşallah🌸 sağlıkla güzellikle gelsinn🙏🏻 Evet yaa zaman daraldıkça sanki doğuracağım hissi:)
Yenianneperci35 _Bihterziyagil oy maşallah 🌸 sağlıkla güzellikle büyütün🙏🏻 İstisnalar vardır mutlaka ama genellikle hep 38-39. Haftalarda sanki doğumlar
Su-papatyasi Yenianneperci35 oğlum 31 haftalık doğdu ikinci kızım 37+3 ye doğdu 3 üncü kızım 39 haftada doğdu 4 üncüye hamileyim bu 30 haftalık oldu erken doğum riskim var inşallah zamanında doğar
Yenianneperci35 Su-papatyasi aminn inşallah🙏🏻 İnsan merak ediyor. Sizinkiler hep farklı zamanlarda gelmiş🌸
Sevde96 Yenianneperci35 36 dan beri her gün ha doğdu ha dogacak diye diye bugün 38+0 olduk😂 Ben 36 da doğmuşum belki anasına çeker dedim ama henüz halinden memnun gibi kızım, keyfi ne zaman gelecek bakalım😻
KuzeyinAnnesi10 Yenianneperci35 33 deyim heyecanla bende bekliyorum her gece doğum yapacak gibi yatıyorum 🤦🏽♀️
Yenianneperci35 KuzeyinAnnesi10 aramızda 1 hafta var🙈 ben de her sabah kalan süremize bakıyorum:) sağlıkla güzellikle gelsinler🌸🙏🏻