Duyguevis 32+3 haftalığım bebeğim 1688gr bu haftalarda bebeğinin kilosu bu değerlerde olanlar varmı en çok bebeğe ne yiyerek kilo aldirabilirim yardımcı olurmusunuz
Egemoms1303 Duyguevis bende 32+6 dayım 🙃 muz, kaşar, ceviz, avokado, kefir bende burdan okuyup denedim genelde. Ama sanırım zararlıda olsa en çok sütle karışıp içilen toz nesquik faydasını gördüm. Gerek var mıydı diye düşünüyorum ama denedim merakla 🤭
KuzeyinAnnesi10 Duyguevis 32+2 de 1900 dü oğlum cinsiyet ve genetik çok etkiliyor. Kakaolu süt yani nesquik kilo aldırıyor dediler bana çok içerim. Kaşar ıspanak tere roka tarzı yeşillikler canım sürekli tüketiyorum. Ben daha henüz 10 kilo anca aldım 64 gibi bi kiloyla hamile kaldım 72 73 falanım
Duyguevis KuzeyinAnnesi10 evet kız bebegim ben zayıf biriyim doktor sana çeker hani zayıf olur bi sorun olmaz dedi ama insan kafaya takıyor bende aynı 9 kilo aldım
KuzeyinAnnesi10 Duyguevis takılma her bebek özeldir hem ultrason makinesi de tam oalrak doğru ölçüm yapmıyor 2 kilo diyip 3 kilo doğan da var düşün rabbim in bileceği iş o. Sağlıkla gelsinler de kilo mühim değil.
Duyguevis KuzeyinAnnesi10 tabikide öyle sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almaya nasip etsin rabbim