Esra_4774 NewMomm1 Nisan ayının ilk haftası gibi Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲
gizemvural NewMomm1 rüyamda gördüğüm kadarıyla 27 Aralık eşime göre 16 Ocak uygulamaya göre 23 Ocak 😅☺️
ElaEge Rabiamiyy bizimde 26 mayıs simdilik haberleşelim hayırlısıyla gününde saatinde gelirler inşallah
Esra_4774 Eslem2112 kuzum googleye gir anne baba bebek eli fotosu yaz hemen görsele baş çıkıyor tiktokta da video yapar gibi gir tarihleri yaz bitti
Pelinn22 37+0 şu an ve doğum pozisyonunda kendini itekliyor. Sancım ve açılmam varmış. Bakalım bekliyoruz. Her an gelebilir minik :)
Birbahargunu Pelinn22 ay ne güzel ben de bugün 37+0 ım dün kontrilde hiçbir şey yoktu squat falan yapıyorum top üzerinde bir şeyler inşallah benim de başlar sağlıkla kavuşuruz
12betu Polenmom arkadaşlarım normal doğum daha iyi diyorlar hepsi sezeryan yaptı bakalım zamana ne gösterecek herkese kolay doğum nasip etsin Rabbım 🙏😇
Kbrnrkl Meliisssaaaa123 doğum yaptınız mi? Gün nasıl alıyorsunuz ayriyeten gün almak için mi gittin muayene olurken ayarlıyor musunuz doktorla
duyguogeday ms_annisko_ bende bana da daha saat vermediler perşembe günü son nts ye gircem orda bilgilendireceklermis sağlıcakla kavuşalım yavrularimiza