ezgi-16 valla canım en az 6 ayı beklemen lazım ben oğlumu 6 aylıkken sünnetçiye götürdüm doktora değil . bana pipisinin küçük olduğunu eğer sünnet edilirse içine çökeceğini ve ileride tam anlamıyla pipinin büyümeyeceğini söyledi 1,5 yaşını bekleyin dedi 1,5 yaşında götürdüm sünnet oldu şükür çok güzel geçti sünneti yani anlatmak istediğim bebeğinin pipisinin boyu sünnet için doktor uygun diyorsa 6 ayı bekle ama çok küçük derse 1,5 yaşını bekle bi komşum iki oğlunu da 40ın içinde yaptırdı uyarmalarına rağmen pipisi küçük içine çöker ileride derisi kendini salmaz sıkıntı yaşar demelerine rağmen doktoru dinlemedi yaptırdı iki oğlununda pipisi şu an nohut kadar ben riske atmanı istemem şahsen yazdıklarımı dikkatli okur ona göre gidersen faydasını görürsün mutlaka bir de sünnet edildikten sonra bol bol kırmızı kantaron yağı sür yara iyileşmesi ni hızlandırdığı için kolaylık olur primayı da takacağın için mikrop kapmaz primasını hiç çıkarma yani altını primasız bırakıp rahat olsun dersen mikrop kapma olasılığı daha fazla bez içinde olunca dışarıdan enfeksiyon falan kapar kirlendikçe değişirsin bezi 🌸