Zeyneprky1 Merhaba arkadaşlar beta değeri 1400 veya 1400 e yakın olan var mı doktor randevusu olmadığı için hafta mı bilmiyorum da
KFeyza_ Zeyneprky1 Zeyneprky1 canım son adet tarihimin başlangıcı 20 Ekim 13 kasımda adet olmam gerekliydi olmadım 17 Kasım Cuma kan verdim adet olmadığım 5. Günün içindeydim 1540 çıktı dr attım 24 Kasım Cuma gittim kese göründü bebek ve kalp atışını daha duymadık Ama tam 5 haftalık dedi dr
Zeyneprky1 tugbadurmaz34 ya ben de ona göre hesapladım ama içmesinmiyor o hafta çünkü bana fazla geliyor
tugbadurmaz34 Zeyneprky1 😂😂 yani bize inanmıyorsan Google yaz neye göre hesaplandığı yazar son adet tarihin neyse odur az ya da fazla yapacak bir şey yok buna biz karar veremeyiz 🤔
tugbadurmaz34 Zeyneprky1 örneğin mesela son adet tarihi 25 Ekim ise bugün beklenen adet gününüz ise ve olmadıysanız tam 4 haftalık 1 aylık demek o şekilde hesaplanır
Zeyneprky1 tugbadurmaz34 sorun size inanmamam değil bunu zaten ben daha önce de biliyordum ama benim durumum farklı olduğu için içime sinmiyor diyorum neyse teşekkür ederim