Sym_nr Zerrinatila 22+4 haftalığız gölbaşında oturuyorum bilkent şehir hastanesine takipliyim inşallah orada doğum yapacağım 🥰🎈
nunusmom sedseda evet oraya gidiyorum şükran erdoğan ve rahime serap alkan bu 2 doktor çok iyi bnm doktorum şükrN hanım onda takipliyim ama rahime hanımda çok ilgili nazik kibar rahatlatıcı öneririm memnunum evet. Ama doğum, hasta odalsrı vs hiç bilgim yok pek endişem de yok doğrusu 2. Doğum oldugundan o kdr da stres değilim doğrusu 😂 hallederi diyorum 😂
Linda3406-06 sedseda Necati Hançerlioğlu randevu aldım herkes onu tavsiye etti öncesinde Burçin doktora gittim
Derya60_34 Zerrinatila merhaba bende keçiörendeyim şehir hastanesinde Nisan 15 gibi dogumum görünüyor sezeryani siz mi istediniz o şekilde mi ilerledi hani devlet hastaneleri isteğe göre hareket etmiyorlar diye biliyordum da
Zerrinatila Derya60_34 benim birinci Sezeryan oldu İÇİN canım İkinci de Sezeryan genelde çoğu doktor zaten Sezeryan sonrası normal doğum önermiyor birde ben çok menmun kaldım Sezeryan dan dedikleri gibi agırım olmadı ikinci gün normal yürümeye falan hemen başladım inşlh. Buda aynı olur. Hayırlısıyla 4 kg ve üzeri olan bebeklerde Sezeryan oluyor hep benim ilk bebeğim 4 kilo üzeri doğmuş du birde Canım
busduuk1914 Damlayan evet evet son anda değişiklik olabiliyor. Aşkın hocanın en sevdiğim yanlarından biridir. Benim daha 18+5 doğuma çok var ama en baştan her şeyi konuşmayı severim 😂 sizin az kalmış sağ Salim sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah 💕
Derya60_34 Zerrinatila anladım ben ilk gebeliginiz sanmıştım evet biliyorum ilk sezeryan sonrası ikinci normal olmuyor ama yapan yerlerinde olduğunu duymuştum saglicakla kucağına alirsin inşallah
Noraa Ankara-58 bilkent şehir hastanesine mi gececeksiniz normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ben de oraya geçeyim diyorum ama arastirma asamasindayim
Ankara-58 Noraa etimesgut devlet hastanesine gidiyorum burda 33 den sonra bakmıyorlar doğum yok bilkent 3 defa gittim 16 22 26 haftalarda şimdi 32 haftadayim bundan sonra inşallah bilkent devam edecem dogum irda düşünüyorum
Noraa Bilkent şehir hastanesine takipli hamisler orda normal dogumda epidural isteyebiliyormusuz diye duydum ama henüz gidip konusmadım bilgisi olan var mı? Epiduralsiz imkansız yapamam gibi geliyor ağrı esigim çok çok düşük 😣
Sedefomur1 Ankara-58 bende bilkentte necati hocaya gidiyorum gerçekten çok iyi bir doktor ben çok memnunum diğer doktorların ekibi ilgileniyo hep ama necati hoca sürekli orda kendisi ilgileniyor
Ankara-58 Linda3406-06 ben memnun kaldım ama necati hocaya zoe randevu bulunuyo muayeneden çıkar çıkmaz mhrs tekrar randevunuzu alin
Dzb Sincan Pınarbaşı’nda oturuyorum, Sincan araştırma hastanesinde takipliyim 39+3 olduk, Bilkent şehir hastanesinde doğum yapcam inşallah🤲 bu arada dördüncü doğumum olcak🤭