Aleykooo 35 haftada 3 gündür hastanede tedavi görüyorum ama tansiyonumu düşüremediler kızlar dua edin lütfen🙏😪 35+1 2690 kilo bebek
Bsrrgl Aleykooo geçmiş olsun canım hiç üzülme bu haftaya kadar gelebilmişsin tansiyon o kadar riskli ki daha erken çıksaydı daha erken doğardı. Hayırlısı ile bebeğin sağlıkla doğup büyür inşallah.
Aleykooo Ankara-58 anı bir bas ağrısı ile acile geldim direk yatışım yapıldı tansiyonum yükselmiş başım ağrımasa asla farketmezdim
Elifttk Aleykooo çok geçmiş olsun haftanız ve bebek kilosu ıyı şükür bnım de 35 haftada kontrolüm vardı tansiyonum çıkmış proteın kaçağı olmuş dusuremedıler sezeryana alındım acıl olarak kızımı yanıma verdiler sonrasında bn emzıremedıgım ıcın sarılık oldu fototerapı görsün diye kuveze alındı suan kızım4 buçuk yaşında sağ saglım kucağınıza alırsınız ınsallah hersey rabbımden ❤️
Ankara-58 Elifttk benimde cnm.30 haftada birden tansiyonum yükseldi canım sonrası normal seyretti bende anlamadım niye öyle oldu idrar baktılar idrar temiz çıktı protein cikmadi
Aleykooo Ankara-58 yine de takip edin bazen protein birden yükseliuormus Allah korusun evlatlarımızı 🙏🙏
Ankara-58 Aleykooo sürekli olcuyorum canım evde alet aldım sifir tuz tüketiyorum o kadar korktum ki tansiyon sebeplerini bakınca
Ankara-58 Aleykooo benim anlamadığım benim.ilk gebeligimde protein kaçak çıkmıştı +1 sonra ödem vardı ama bana gebelikte protein kaçak +1 normal gebelikte demişlerdi neden hoc tansiyon yada takip almadılar beni şimdi sorguluyorum ikinci gebelik şuan tansiyon çıktı 14 7 doktor beni hemen acil sevk etti acilde 13 8 cikti dinlen stres yapma dedi sonrası yükselmedi tekrar hala olcuyorum tansiyonu tabi
Aleykooo Ankara-58 bas ağrısı ve mide bulantısı olduğu zaman evde ölçsende doktora mutlaka görün benim tansiyonum ilk başta yüksek çıkmadı ama bas agrım o kadar çöktü ki ben ısrar ettim biraz beklerin öyle ölçün diye 15 -16 ya fırladı düşüp düşüp cıktı yani protein bakın dedim ısrarla öyle anlaşıldı yani baş ağrısı falan olursa geçer deme 🙏🙏
Rabissssscee Aleykooo 28 haftada benimde tansiyon sorunum çıkmıştıı 38 haftaya kadar idare edebilmiştik şükür. Kilonuz, haftanız güzel, ciğer geliştirici de olmuşsunuz korkmayın rabbimin izniyle ♥️ 38 haftada 2700 doğdu benim kızım ☺️
Aleykooo Rabissssscee rahatladım biraz olsun inşallah sağ salim kavusuruz oğlumla çok teşekkür ederim 😊❤