Patulya-34 Selam arkadaslar ben dün sezeryan oldum Allah’a şükür her şey normal ilerledi fakat bebeğimi asla emziremiyorum biraz tembel bir bebek dicem ama bennim memem dışında her şeyi emiyor.Hastanede bütün hemşireler tek tek uğrasti ama çözüm bulamadım .Sütüm de geliyor sağıp veriyorum ama emmesini istiyorum o mememyi bırakınca kendimi tutamayıp agliyorjm her defasinda emse sütüm çok gelicek küçük meme uçları için de her şeyi denedim nerdeyse ama ise yaramıyor ne yapacağım ben lütfen onerijere ihtiyacim var çok yoruldum###
Mutlulukkk Patulya-34 sutunuzu sagip meme ucunuzu islak birakip emzirmeyi denednz mi? Belki oyle emer
Youngmotherr Patulya-34 göğsünüze sütünüzü sürerseniz bir şans olabilir benim oğlum da göğsümle dalga geçince yapıyorum onu bir de ağzına verirken göğüs ucumu c şeklinde hafif sıkıyorum ağzına girince bırakıyorum
biranneikievlat Patulya-34 Benim size önerebileceğim bir fikrim yok. Hem postunuz üstte kalsın diye hemde dua edeceğimi tüm içtenliğimde belirtmek için yazdım. Arkadaşlar çok güzel fikirler önermiş inşaAllah etki eder. Oğlumda emzirememe durumum ukde kaldı içimde diye halinizi anlıyorum ve size bol bol dua edeceğim. Rabbim işinizi kolaylaştırsın hem bu emzirme konusunda hemde evladınızı yetiştirme konusunda. 🌺
Aybarssmom_ Meme ucunuzu bebeğinizin burnundan çenesine doğru okşayarak ağzını açmasını sağlayın, esner gibi kocaman açması gerekiyormuş o esnada memeyi verebilirsiniz. Dün bir kitaptan okudum umarım işinize yarar.
Mercan_35 Patulya-34 burnu tıkalı olmasın? Bir gebenin günlüğünde gördüm burnu tıkalı bebekler nefes alamayınca memeyi bırakıyomuş 🤷🏼♀️
Mutlulukkk Patulya-34 allah allah yaa 🙄 biraz emzirmeye ara verin. Bi sakinlesin. Belki o zman sakin ve guzel kafayla denersiniz ve bebeginiz emer 😔