Ayazfatos kizlar sizinde gogusleriniz asiri qgri yapiyormu ben dokunamiyorum nerdeyse bide cok ates yapiyo birde vucudum dokundgum heryer sanki dayak yemis gibi aciyo bunlar normalmi birde benim degrrlerim 65 den 4. gunde 732lere ciktgi icin skntili gebelik diyorlar dogrumu bu suanda 4+5 iz kesemjzi daha gormedik ama icim daralmiyor degil bu yuzden 😑😑
sumeyye06 Ayazfatos aynen canm goguslerim aciyo benimde bizde 5+4 olduk kese 10 gune gel dedi goremedik icim sıkılıyor olumlu dusunmeye calisiyorum
Srylcnkya Bendede öle oluyordu cnm 3 ay gectikten sonra normal hafif agrılar hissettim ama bu aralar ateş falanda olmadı bende. Kese bende 5 hafta iken gözüktü ama genelde 5 yada 6 haftada belli oluyor mus döllenmeye göre canm
Ayazfatos Srylcnkya dgerler konusunda ne diypsun cnm 4. gunde 4 kati kdr artmjs bu normal mi vucut agrilarida normal yani diyosun dimi 😊🤰
Srylcnkya Ayazfatos canm değerler konusunda doktorunla görüşmelisin bnce o konuda bir fikrim yok bende hep doktoruma soruyorum çünkü
Ayazfatos sumeyye06 evet 6. haftalarda fln gorunebiliyomus cnm ayni sekilde kalp atisi kese gorunmeden bende rahat edemiycem 🤲🤰 Rabbim herkesin gonlune veriri insallah
Srylcnkya İçini rahat tut canm mide bulantın falan varsa kese buyumeye başlamıştır zaten canm bnmdr gözükmedi ilk 5 hafta sonra emin olmak için 2 hfta sonra gel dedi gözüktü bebişim 😊