066 Arkadaşlar geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum sıfır uyku hıc tutmuyor uyku benu yaa 31 haftadayım benim gıbı olanlar 😒
hopefortomorrows 066 ben de uyuyup bu saatte uyanıyorum. Tam delirmelik. 34+6 haftalık. Doğduktan sonra uykular mahvolacak bari şimdi bol bol uyusam diyorum ama zor gibi 🥹
066 Ayseumut mıde yanmasından uyutmuyor mıde yanması olmasada uyuyamıyorum nedense sağ sola dönüp duruyorum tekrar eskı uykularıma donebılecekmıyım acaba ya hep böyle olursam diye korkuyorum 🥹🥹🥹
Ayseumut 066 dogumdan snra unutuluyor bu gunler ıste doğurana kdr çekıyoruz ıkıncı gebelıgm bnm ılkındede boyle mıdem yanardı hıc gecmeyecek sanırdm
066 Ayseumut ya bırde sanırım korkuyorum doğum yaklaşıyor yaa bır kaç haftadır sürekli onu düşünüyorum düşünmekten uyku görmüyor gözüme degerlerım düşük dıyorum bebiş ıyımı dıyorum dıyorumda dıyorum sürekli açıkçası
066 Ayseumut çok kafaya takıyorum belkıde bebıs gelecek dünyaya daha çantam hazır değil çoğu şey hazır değil dıyorum Oo düşünmektende uyuyamıyorum kı
kressida Ben de 31. haftadayım, iki gündür bütün düzenim gitti ya uyusam bi dert uyumasam ayrı dert. 40 dakikada bi tuvalet ihtiyacı duyuyorum zaten yatakta rahatı bulmak zulüm, dönmek zulüm… uykular haram, gençliğim talan oldu diyebiliriz