Smyye0303 Niye uyumadiniz her gece mutlaka kalkıyorum çiş için sonrasi yok uyku muyku acikiyorum biseyler yiyorum iki saat telefonla oynuyorum en sonunda bayılıp uyuyorum😅😂
Gmz5560 Smyye0303 hamileyken mide yanması çişten uyuyamazdım doğurdum şimdi çocuktan dolayı uyuyamıyorum🤣🤣
Aysegul6178 Smyye0303 aynen valla bende şimdi tuvalete uyandım su içtim uykum kaçtı valla 38 haftaya girdim artık gelsin istiyorum birde kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah
Smyye0303 Gmz5560 maşallah 🧿benim oğlanla akrabalar galiba oda böyleydi gaz bitmişti diş agrilari başlamıştı ya kıyamam valla çok huysuzlanip Ağrırsa calpol ver 😐😅
Smyye0303 Aysegul6178 maşallah annesi doğuncada çok hareketli olucak demekki zaten o doğunca hiç uyuyamicaksin sürekli uyaniyorlar 🧿😅
Smyye0303 8mucizem8 sabah artık gerçekten gözüm yarım ayiliyorum bide benim 4 yaşında oğlan var 8 dedimi uyanir mecbur kalkıyorum öğlene kadar kendime.gelemiyorum😐çocuğun başka yoksa napcan yat valla doğunca hiç uyumuyorshn😂
Aysegul6178 Smyye0303 aynen bende öyle tahmin ediyorum uykular haram oldu ama miniğimi kucağıma alayım da uyku önemli değil ☺️
Eminebeydaa Smyye0303 regl sancısı gibi bi sancıyla uyandım geçmesini bekliyorum onu beklerkende uyku kaçtı ağlicam artık 😫31+6
Smyye0303 Eminebeydaa tuvalete gittinmi belki geçer canim MAgnezyum falan iç ağlama kız bu günler valla iyi günlerimiz 😀
Eminebeydaa Smyye0303 yarım saat tuvalette oturdum 😑 magnezyum 20. Haftada başladım kullanıyorum ama yok bugün öldürecek beni zaten erken doğum riskim var ilk bebeğim 33 de doğdu bunda totem yaptım geçecem o haftayı diye😆 beyfendi erken gelme derdinde sanırım abisi gibi 😫
Smyye0303 Aybarssmom_ ne uzan ne otur yarım uzanıp oturur pozisyonda bekle geçer canim aramızda 1 hafta var arada bendede oluyor ya normal