gunaymom Kızlar merhaba boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 10 gün sonra pıhtı kaldığı için 2.kürtajımı oldum fakat 2.kürtajdan sonra kontrole gitmedim 33.günde adet oldum pıhtı kalma ihtimali var mı hala kafama takıldı
Sevvooi gunaymom ilk kürtajdan sonra kanaman azda olsa devam ediyor muydu ikinci kürtaja kadar olan sürede
gunaymom Sevvooi kanamam 10 gün boyunca oldu sonra 2. Kürtajı oldum 2.kürtajdaj sonra kanamam olmadı gibi bir şey ilk kürtajimdan 33 gün sonra da adet oldum zaten
Sevvooi Sevvooi benimde öyle oldu ikinci kürtajdan sonra kanamam durdu adet oldum bi sorun çıkmadı kanaman devam etmediyse sorun yoktur
Sevvooi gunaymom hayır benimki 14. Hafta kalbi durdu ilaçla doğum yaptırdılar ardından kürtaj oldum ardından tekrar kürtaj oldum
MrsElifg Sevvooi yaa çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın 🙏🏻bende bugün devlette kürtaj olacaktım son anda vaz geçtim imza atıp çıktım yarın özelde olucam büyük ihtimalle
MrsElifg Sevvooi benim en başından beri kese gözüküyor ama içinde bebek yoktu 8 + 3 günlük şu an yine bebek görünmedi betada yavaşlamaya başlamış kürtaj dendi o yüzden