Ilba_34 Seyma_3527 bizde 33+1 olduk ara ara nasıl doğuracam perileri gelmiyor değil içime korku geliyor bazen nasıl olacak edecek diye sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum herkes yaptı sende yaparsın diye 😁 ağrılarım fazlalaştı artık bir yemek sonrası mutfak toplamak eziyet geliyor 2 tencere yıkıyorum belim kuyruk sokumum kopuyor yatakta sağa sola dönmekte zorlanıyorum vajina kaslarım çok acıyor 😪
Aaa122 Seyma_3527 33+5 deyiz valla yoruldum yeminle kalkamıyorum oturamıyorduk uyuyamıyorum sıkıldım hamile olmaktan daraldım doğsun da seveyim yanımda olsun artık diyorum ya tövbe yarabbim
Filiz_76 Seyma_3527 33+4 ne uyku ne düzen kaldı şuan bi paket büskivi yedim 20 kg almışım napıcam bilmiyorum 😀🙄
Seyma_3527 Ilba_34 sayılı gün çabuk geçer derler canım çoğu gitti azı kaldı 😀 aynı şekilde ağrolar bende de var
Ilba_34 Aaa122 yok ben gece bir kez kalkıyorum tuvalete sonrasında 6 gibi namaza kalkıyorum gündüz de normal şekilde giriyorum ama beni ağrılar mahvediyor 20. Haftadan beri ağrı çekiyorum artık çok yoruldum ağrı çekmekten 🤦🏻♀️😞
elifaras_01 Tam 34. Haftaya girdim ağrılarım gittikçe artıyor yürümekte bile zorlanıyorum artık bacak ağrılarım kaşık ağrılarım fazla
zeyenp5524 34+6 yız gece uykusu sıfır diyebilirim bacak sızlaması kasık bel agrısı gündüz de uyuma imkanım sıfır 20 aylık bi oglum war 7 de de kaldırmak zorunda oldugum büyük oglum war cok zordayım agrılarımın dısında hiç dinlenemiyorum malesef😭
Ilba_34 Seyma_3527 hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli afiyetli doğumumuzu yapalım evlatlarımıza kavuşalım inşAllah💕
GizeemArslaann Kızlar benim oğluş da genel olarak hareketli ama 2 gündür eskisi gibi değil. 10 kere hareket ediyordur ama yine de bi azalma var. Yeri daraldığı için mi acaba