Pamugumgeliyor Pekinseyma 35+2 yiz. Ayaklarim cok sis ayaklarim belim kalcam belim cok agriyor agridan kivraniyorum yatakta bazen
Pekinseyma Pamugumgeliyor bu bel ağrısı benimde mahvetti yemekten sonra ağrıyor yemek yemeye korkar oldum
Tugceo92 34+1 iz. Benim sezeryan olacak. Bugün kontrolüm vardı büyük ihtimal 14 ocakta sezeryana alacak doktorum bugün öyle söyledi
Ebruuuu64164 BurcuGllOk merhaba aynıyız da tahmini bir Doğum tarihi verdiler mi ? Devlete gidiyorum da Bilgi vermiyorlar hiç . Belki aklımda birşeyler oluşur diye sormak istedim .
Zeynepzben 35+6 dayız bizim hanım efendi dönmüyor doktorumuzda iri bi bebek bundan sonra dönmesi daha zor dedi eğer dönmezse 7-8 Ocak gibi sezeryanla alırız dedi 🥰
Pekinseyma Melomeltem maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin doğumların arasındaki zaman ne kadar peki
MERVEATALAY 33+2 haftaligim doktor 31 ocak tarihini vermisti en son ama acaba ocagi beklicek mi ilk haftasina kadar dayansa bari diyorum😂 hastane cantamiz cocuk bezi ve debend hasta bezi aldim dün böylelikle eksik birsey kalmadı eşyalarını utuleyip dolaba yerlestirdik mi tamamdir
Melomeltem Pekinseyma büyük 12 yaşında ikinci 6 üçüncü 5 yaşına girecek şubatta ucu de devlette doğdu buda öyle olacak
Kader123 37+1 olduk biz ocak 2 de sezeryan ikinci sezeryanimi olcam.agrilarim arttı artik iyice sabırsızlandım.herseyi hazır çok abartmadım zaten.az çok ne lazım olcak belli.uykularim ve duygularım darmadağın:)bir an önce doğursam artık...
Zeynep26 Kader123 aynıymışız hemen hemen bebeğin kilosu boyu filan nasıl bana 27 Aralık dedi bende 2 Ocak olsun istiyorum ama kafamı karıştırdı doktor biraz