Asus1 defneeoz27 15 gün önceden bakınca bulunuyor genelde ben hep buldum bir sefer bulamadım o da doktor izinliymiş ama 15 gün önceden bakmak lazım
Asus1 defneeoz27 şükür ben yaşamadım çıkar çıkmaz diğeri için randevu alıyorum iki gebelikte de aynı doktora gidince değiştirmedim hiç artık
seymaa7 Bihterrr ilk 3 ay park hayat bengi hanıma ve devlete gitmiştim hep risk yok dediler 3.aydan sonra anadolu hastanesinde yasin beye gitmeye başladım rahim kısalığım olduğunu da o fark etti serklajımı da o yaptı yarın yine kontrolümüz var çok memnunuz sadece biraz yoğun olduğu için gidince biraz bekliyoruz ama benim için sorun değil çok memnunum kendisinden
Bihterrr Asus1 aslaaa bilgili ve ilgili değil benim apaçık pcos görüntüm varken 3 kez bakıp 3ündede teşhis koyamadı ondan sonra gittiğim ilk doktor anında gördü kafam rahatlayınca ilk işim onu şikayet etmek olacak ama siz şanslıymışsınız başınıza kötü bi olay gelmemiş çok şükür
Asus1 Bihterrr şaşırdım doğrusu kime sorsam çok memnunum sizin adınıza üzüldüm bir talihsizlik yaşamışsınız kendi adıma da sevindim bir talihsizlik yaşamadığıma
Deryanne merhaba ben de 35+1 haftalık Ebru Hanıma gidiyorum. Kütahya’da da buluşalım isterseniz destek oluruz birbirimize bununla ilgili başka konu açmıştım orda da var arkadaşlar Instgrm’da dry_ztrk_inan isterseniz ekleyin toplanalım