bcakmakoksuz Ne gibi belirtileriniz var? Benim karnımda belli bi noktada bazen kasılmalar ve mide yanmalarım oluyor
Ankara-58 bcakmakoksuz benimde kasilma oluyor cnm yeni başladı 32 girdim kasılma mi toplanma mi anlam veremedjm
Melikekar123 bcakmakoksuz kasılmam var benimde hafif ince ince adet ağrısı doktor olabilir açılma yok dedi iki hafta sonra nst gircem
elanur5421- bcakmakoksuz 31+3 bende gün içerisinde artık regl ağrısı gibi ağrım oluyor bazen bebek bi tarafa toplanıyor
Gzmmtrkmn bcakmakoksuz ahh o mide yanması bütün boğazıma yayılıyor ne yutkunabiliyorum ne nefes aldırıyor birden geliyor, kasık ağrıları bacak ağrıları ve ekstra doğum korkusu ile devam şuan..
Ankara-58 Melikekar123 nst hiç girdiniz mi kızlar benimde salı günü kısmetse randevum var acaba bst alır mi 32+6 oluyorum salı gunu
Melikekar123 Ankara-58 bana baktı açılma yok herşey yolunda dedi 34de nst dedi yalancı sancı artık olur dedi
Bimiyendis Ankara-58 benim karnımda sertleşme ve ağırlaşma oluyordu, nst bakalım dediler sancım çıktı. Açılmam yoktu. İlaç verdi ertesi gün tekrar baktı, sancım geçmiş
Bartumommyyy Ankara-58 miğde yanması için hap veya şurup kullanıyormusunuz ben kullanıyorum ve içtiğim an rahatlatıyor ama 2 saat sonra tekrar başlıyor
Elfffaras Bende tam 31 haftadayım.Kasık ağrım başladı bi kaç gündür.Ara ara giriyo.Sıcak basması başladı şimdide,mide bulantım sabahları,iştahım hiç yok çok kötüyüm ya
rumeysattnc bcakmakoksuz mide yanması çok fena elimde mide şurubu ılık süt geziyorum gün boyu ne yesem midemi yakıyor kusmaya zorluyor beni nasıl gececek bu 9 hafta🤦🏻♀️
Reyhan_krby88 32+5 olduk nefes darligim var, çok çişim geliyooo,hemen yoruluyorum, mide yanmamda az var bacak agrilarim yeni basladi 🤭🥰❤