Kızlar şaka gibi ama 10 gün sorna meleğime kavuşacam bugün doktor gün verdi şakamı diyebildim sadece ve istemsizce çok fazla ağladım bilen bilir benim 4 düşük 1 de erken doğumum var 1 Aralık 2020 de plasenta dekolmen sebebiyle erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim😭 ve tekrar rabbim 3 yıl sonra bana aynı günde bir melek gönderiyor inşallah doktorum bilinçsizce 1 aralıkta alalım dedi bende oğlumun ölüm yildönümünde doğacak olan kızımın doğum gününü bile kutlayamam diye istemedim 4 aralığı kabul ettim araya hafta sonu girdiği için ama o doktor odasından çıkarken sanki bir kuş misali çıktım o anki heyecanı korkuyu anlatamam ne yani 10 gün sonra 9 yıldır kurduğum hayallerime kavusacakmiyim dedim 🤲🥲 rabbime çok şükür ben bu yolda çok fedakarlık yaptim ve bolca acı çektim ama müfakati çok güzel olacak inşallah bu heyecanımı da sizlerle paylaşmak istedim ayrıca bebesi biz biraz erken alacaz 37+6 umarım kucağımda evimize geliriz kızlar sizlerinde dualarına talibiz rabbim bu duyguyu yasamak isteyen tüm anne adaylarına yaşatsın ben 9 yıl hatta 9 ay sonra nasip etti🤲🐣🤍