tugbadurmaz34 Baharsahiin 19-23 arası oluyor yazıyor uygulamada tecrübeli olanlar yazar belki bana 2 li testimde yani 12. Haftamda sıra verdi doktorum ta o zamanda 21. Haftaya
Pamuk Baharsahiin 19 24 arası. Bana 24+1 olursa yapamayız dediler.Ama tabi her hastanenin işleyişi farklıdır.
Melos066 Baharsahiin 12. Haftamda aldım sırayı tam 22 de gidicem yani pazartesi günü bence @tugbadurmaz34 dediği gibi 19 23 yazıyor zaten
feridedmt Bana geç randevu vermişlerdi 23. haftaya. Ben de baya geç oldu en son 24. haftaymış zaten daha erken yok mu dedim, hayır öyle öneriliyor ama istediğiniz zaman yapabilirsiniz dediistersen 30. hafta yaptır dedi
Busy Baharsahiin özelse her istediğin hafta çeker canım . Benim 21 de çekildi ama kalbinde küçük bi delik görüldü diye bi daha 28 de çağırdı tekrar detaylı ultrason çekilecek
30eylul Bende randevu alamamistim 27.haftamda gidebilmistim bebek cok büyümüş zor olacak falan dedide bakacak kisi yinede inceleyebildi yani yapilabilecek bise
kressida Özel hastanede farketmiyor diye biliyorum tabi çok geçmeden gidin yoksa zaten bi anlamı kalmaz