ASE6154 Gamze08 genelde tost yapıyorum kaşarlı ve mayonezli 🤐 makarna varsa makarna da yerim, sandviç falan ne varsa götürüyorum 😄
tgbadlgzr Gamze08 ha ha 😂 az önce çay içerken çekirdek fındık vs ne buldum yedim. Diğer günler akşamdan kalan yemeklerden tırtıklayıp yatıyorum sjfjjdjdjx 35 hafta
ASE6154 Gamze08 valla ilk gebeliğimde de yedim bunda da arada yiyorum hatta ilk gebeliğimde yemediklerimi de yiyorum bunda. Gerçekten sakınan göze çöp batarmış herşeyden az da olsa yiyorum artık
Gamze08 ASE6154 bende ilk de dikkat ettim Z Simdi kola ara sıra içiyorum da Bir bardak şeklinde mayonez daha yemedim , öyle çok canın çekerse az miktar yersin ama olsun yememeye çalış yine de sık sık
An53 Mayonez neden yiyemesin? Yasak olan ev yapımı pastörize edilmemiş mayonezler, hazır olanı yemesinde hiçbir sorun yok. Ben zaten aşırı kilo almış bi gebe olarak cips yiyorum üstüne de bi çikolata kıtlarım🤩
Melissaa06 Gamze08 sandviç yaptım 😥 midem ve karnım patlamak üzere ama ısrarla yemeye devam ediyorum 😃
Ebru3439 Dolapların kapağını açıp kapatıp nefsimi sınıyorum 😂 Bu saatte yediğim hurmalar bütün gece tırmalıyor uyutmuyor çünkü 😂 @Gamze08
Bircicekanne Gamze08 birkaç gündür aldığım kilolar sebebiyle meyve tüketmeye çalışıyorum 😅 bir ayda dört kilo alınca gece öğünlerimi azalttım maalesef 😅