Elfsn Hilalblgn üniversite hastanesinde bir prof falan baksa iyi olur. Eğer imkanınız varsa şehir hastanelerinde de iyi docent veya proflar oluyor
Hilalblgn Elfsn evet istanbuldayım muhakkak şehir hastaneleri tercihim olur teşekkür ederim. Herkese tek tek kafa karışıklığım biraz olsun rahatladı.
Razee Hilalblgn doktor öyle dedi ama benim ağrımı hiç bişey durduramıyordu acile gidip parola serum takılıyordum serum kolumdan çıkar çıkmaz ağrı başlıyordu
Dnmzzeda Rvydkaratas Merhaba geçmiş olsun , normal doğuma engel mi a acaba mecburi sezeryan oluyor mu bu durum Benim bulantım da var vücudum çok halsiz elimi kaldıracak halim olmuyor
Dnmzzeda dilekk11 Merhaba benimde sağ böbrekte büyüme izlendi ama kaç mm onu yazmamışlar , doğumu etkiliyor mu acaba normal doğumu etkiliyor mu mecburi sezeryan mi oluyor
Rvydkaratas Dnmzzeda normal doğuma engel değil diye biliyorum çünkü ben 2 böbrekte stentle normal doğum yaptım
Rvydkaratas Dnmzzeda 22.haftada sağ böbreğimde 14 mm olarak tespit edildi.Yavaş büyüyordu ağrısı da yoktu.31.haftada 25 mm olmuştu.Sol böbreğim 3 günde aniden hiç büyüme yokken 20 mm oldu ağrısı çok fazlaydı.Stent takılınca düzeldi.