beyzosunmelegi Eflininannesi55 benim 4 haftalığımda o sayılardaydı ama döllenmeyle de alakalı bir durum son adet tarihiniz ne zaman
mervemurat16 Eflininannesi55 son adet tarihinizin başlangıç gününden itibaren sayarsanız haftası belli olur
umrumdadegil Eflininannesi55 geç döllenme olmuştur belki ne zaman son adet tarihin bir de kaç günde bir adet oluyorsun
e_blue_sky_a Eflininannesi55 sat göre 9 haftalık ise, kese yok ise, bu beta zaten 9 haftaya uygun değil. Mutlaka doktora git ve doktorunun talimatlarına uy erkenken henüz
Eflininannesi55 e_blue_sky_a ilk çocuğumda da böyle olmuştu doktor geç döllenme demişti ama bugün tekrar kan verdim
Eflininannesi55 sevaldqn1 Yazmelegi_ Sağlık ocağında kan verdim fakat doktor betaya bakmamış 😔acilde bakarlar mi
Yazmelegi_ Eflininannesi55 bana bakmışlardı eğer imkanın varsa özelde de bakarlar Ama bana baktıklarında ben hastayım diye gitmiştim ve yeni evliyim diye gebelik olabilir o yüzden önce betaya bakalım sonra ilaç verelim demişlerdi ondan bakmışlardı
Eflininannesi55 Yazmelegi_ teşekkürler ayın 11 ine randevu aldım en azından kalp atışı falan oluşur dedim sağlık ocağında geçen hafta verdim 1700 çıktı beta haftaya kadar kalp atışı oluşur İnsaAllah
Kitapkolik660_ Eflininannesi55 son âdet tarihine göre hesaplanır aşko artık bu cahilliği üstünüzden atın ya