Nur2025 yagmur-68 doktorunuz mu öyle dedi. Bana sadece 36. Saat ve sonra gün aşırı dedi. Geç mi kaldım acaba
Zeyynnpp Nur2025 öyle olması gerekiyor zaten canım iğneden 36 saat sonra ilk ilişki.. iğneden 36 saat sonra yumurta catladigi için diyor doktorlar.. ayrıca yumurta catladiktan sonra 24saat canlı kalıyor kafana takma kuzum inşallah tutar🤲🥲
Yonca_26 Ayseldz sabret canim daha yapma ovitrelleyin etkisi 10 gün oluyo bazen yanlis sonucta verebiliyo ben 6nci gün test yapmistim silik cizgi cikmisti kan verdigimde negativ demislerdi igneyin etkisinden pozitiv cikmisti o yüzden bekle bence daha
Zeynomerve Ezel16 ne güzel birbirimizi unutmamışız bende sizi merak ettim girdim baktım 🥰 nasılsın canımm nasıl gidiyor
Ezel16 Zeynomerve İyiyim canım hamd olsun aynı değişiklik yok 🫠 Sen nasılsın senin nasıl gidiyor ? 🥰🌸
Zeynomerve yagmur-68 maşallah 🧿 ay çok sevindimmm. Rabbim gönlüne göre verdi Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻
Zeynomerve Ezel16 çok şükür iyi gidiiyor bi serklaj ameliyatı oldum 12. Haftamda dinleniyorum böyle geçiriyorum günlerimi 🥰
Gizemyldz-1997 Ben dayanamayıp 1-. Günde yaptım silik çıktı hafif kan verdim beta 13 çıktı 2 günde bir kan verdim yükselmesini bekledim çok şükür yükselince doktora gittim
Umutluol CnsBes benim de yumurtam 17 mm olmuştu letu kullanmıştım. 2 gün sonra tekrar gittim 20mm olmuştu bence büyür ve yarın ovitrelle olacağım ☺️