Bende 3 haftalıkken öğrenmiştim lekelenmem oluyodu betada yavaş yüselmişti doktor kesemi göremediği için dış gebelik olabilir demişti ve daha önce tüp bebek ile hamile kalıp o doktora kürtaj olmuştum yani yaşadığım şehirde bilinen doktordu ve bu zamana kadar bana kötü birşey söylememişti mesela bende çikolata kisti var hamile kalbilirsin diyodu ve kalamamıştım bence doktorlarda çok birşey bilmiyor yani 3 haftalık gebelikte zaten keseyi göremezsin daha öncede tüp bebek ile hamile kalmıştım kalbi durmuştu bunda da kendiliğimden kaldım ben sürekli farklı doktorlara gittim ama hiç biri birşey bilmiyor bir standart var ordan devam ediyolar yani ezbere konuşuyolar lekelenmem vardı sebebini sordum onu bile açıklayamadı ve ilk gebeliğimde de brbeğimi kaybetme sebebi doktordu kan sulandırıcı vermemişti yani doktorlarda önemsemiyorlar sen hamilesin bebek kaybetmişsin kimsenin umru değil onlara para gelsin sadece içinizi ferrah tutun herşeyi allah bilir böyle durumda tek dua etmemiz gerekiyor allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor 😞