Dnyaa56 Kızlar kasık agrım olduğu için acile gitmiştim stajer varmış hiç birşey bilmiyordu ultrasonda bebeğe flen baktı ama hiç birşey anlamıyorum bebeğime zarar vermişmidir ultrasonu yanlış kullanıp kafama takıldı
Aybarssena Dnyaa56 ultrasondan bebeğine bir zarar geleceğini bende düşünmüyorum. Sonuçta vajinadan kontrol etmemiş karından bakmış
Dnyaa56 Gamzecanpolat evet ama hiç birşey bilmiyordu o korkutu beni kalp atışı flen dinleti ama birde cihaz çok eskiydi
Gamzecanpolat Dnyaa56 Cihazın eski veya yeni olması birşeyi değiştirmez stajyer de olsa doktor yani elbette bilgisi vardır bu kadar karamsar olmayın yoksa 9 ay geçmez
Gamzecanpolat Dnyaa56 Bence de hamileliğin tadını çıkarın kanama vs olmadığı sürece aklınıza kötü birşey getirmeyin kötü düşünürseniz kötüyü çağırırsınız zaten
Dnyaa56 AzcikMantikliOlun telefondan bebeğin görüntülerini çekip başka bir doktoru arayıp ona danıştı bebek haftası boyu hiç birseyi ölçemedi vajinal ultrason yapmam lazım birde dedi hayır istemiyorum dedim senin istemeni sormuyorum ben öyle istyorum dedi hayır benim kararım bu dedim sonra kağıda yazman lazım o zman dedi interneten baktı nasıl yazdırırim vajinal ultrason istemediğini diye baktı buda beni süpheye düşürdü ultrasonu yanlış kullanıp bebeğe zarar vermismidir diye
AzcikMantikliOlun Dnyaa56 böyle bir durum olduğunda hastane yönetimine şikayette bulunma hakkınız var. Cihaz kullanımında bu denli bilgisiz ise bir başka hastaya yanlış tedavi uygulayabilir. Bunun için şikayet oluşturup doktorun tavırlarının incelenmesine önayak olabilirsiniz.