MinikKalpb https://photos.app.goo.gl/LPFCp9JVyB5szzRa7 kızlar bebeğimin başı sağ tarafta hissediyorum yamuk duruyor böyle olan var mı ? 31+6 haftalık hamileyim lütfen yardım edin
Berna1365 MinikKalpb başı değil poposu böyle yapar poposu çok sert ve çok belirgin olurbenimkide sağ üstte çok sert ve çok belirgin haftalardır da böyle hiç değişmedi bu pozisyonu
MinikKalpb Yildiz_20 ama kaç haftadır böyle bu şekilde korkuyorum başı kenarda diye Zarar verilir diye🥹
MinikKalpb Melekler12 korkuyorum ama kaç haftadır böyle 31+6 haftalık hamileyim ya orda başına zarar gelirse 🥹
Melekler12 Yildiz_20 Canm bebek gerilme hareketi yaptığında karnının bı yani top gibi oluyor bu çok normal dış dünyaya hazırlık yapıyor ve gün geçtikçe yeri daraldığı için fazla yer değişikliği yapamadığı için bı yerde kalıyor
Yildiz_20 Melekler12 biyordum bende oldu amma kardeş öyle söylüyorki bende yalnış bişey söylerim dye korkuyorum 😅
MinikKalpb Yildiz_20 ben sadece kafa kısmından korkuyorum olurda o kısım bir yere çarpsam yanlışlıkla ne bilim korkuyorum gerçekten
Minigiim-vebenn52 MinikKalpb kız benle aynı ama bende hiç böyle belli olmuyo ne tarafa olduğu bas geliş mi bebeğin
MinikKalpb Yildiz_20 5 Aralık’ta kontrole gidicem de ben korkudan uyuyamıyorum 🤦🏻♀️ inşallah içerde iyidir
MinikKalpb Minigiim-vebenn52 benim bebeğim kendini kasıyor doktor da söyledi o yüzden magnezyum verdi
MinikKalpb Minigiim-vebenn52 yok başi sağ tarafta orada tekme yok sol tarafta tekme atıyor hissediyorum